9.6 C
New York
Sunday, December 3, 2023

Korkkiparketti ja hyvät korkin ainesosat: Article – ArticleTed

Korkkia voidaan kuvata vaihtoehtoiseksi ja ekologiseksi materiaaliksi. Korkki kiinnitetään parketin tekemiseen käyttämällä korkkitammen sisällä olevaa kuorta menetelmällä, joka ei sinänsä pilaa korkkitammea. Korkkitammen Vinyylilankut uusiutuu joka 9. ikävuosi, mikä tekee korkista ympäristöystävällisen ja ympäristöystävällisen lähteen. Ympäristötietoinen järjestelmä.


Kaikki luonnollinen eristysmateriaali: korkki on itse asiassa orgaaninen ja luonnollinen lämpöä pidättävä materiaali, joka auttaa pitämään sviittejä leudoina talvella ja kylmempänä lämpimällä säällä.


Ääniä vaimentava: korkin liikkuva muotoilu auttaa vähentämään melun siirtoa ja varmistaa erinomaisen äänenvaimennuksen.


Mukavuus, helppous ja kestävyys: korkkiparketissa on puhtaasti luonnollinen pehmeys, mikä tekee niistä herkkiä ja mukavia kävellä. Korkkiparketin pinta palautuu paineen vaikutuksesta siihen kohdistuvan rasituksen vuoksi, mikä vähentää suurien huonekalujen aiheuttamien arpien muodostumista sen työpinnalle.


Hypoallergeeninen: korkki ei kerää likaa, joten se sopii allergikoille. Raja on myös homeen ja termiittien vastainen.


Antibakteerinen ja tietokonevirusten vastainen: Korkin luonnolliset ainesosat varmistavat, että se kestää haitallisia mikro-organismeja ja tiettyjä haittaohjelmia, mikä tarjoaa paljon terveellisemmän elämäntyylin.


Palonkestävä: Raja on tulenkestävä, ja jos tulee liekki, se antaa palonestoaineen.


Helpompi säilyttää: korkkiparketti ei ole vaikea puhdistaa ja huoltaa. Korkkiparketit suojaavat kuivumiselta halkeamilta, vaurioilta ja kulumiselta, ja korkki tunnetaan nesteiden vastakohtana tuotteena. Ihanteellinen näyte nähdään viinijuomatuotteen korkina.


Kätevä muotoilu: Huippuluokan korkkiparkettilattiat voidaan ostaa useissa eri konsepteissa, jotka täydentävät sekä suosittua että tyypillistä sisustusta. Varmasti päätös kattaa kokonaisvaltaiset korkkiparketit useissa väreissä ja järjestelmissä; lisäksi ns. julkaistut korkki- ja vinyylikangaskorkkiresoluutiot. Valmistettu korkki on parketin muoto, jossa korkin ympärille on painettu aitoa puuta, keramiikkalaattoja, ympäristöystävällistä luonnonkiveä tai betonia muistuttava rakenne. Vinyylikangaskorkin tapauksessa korkki levitetään antamaan parketille muuta pehmeyttä, häiriönpoistoa ja hyödyllisiä lämpötaloja. Toisaalta parketin pinta kestää vinyyliparkettia.


100 % luonnollinen tuntu: Tarjoaa selkeän, luonnollisen koostumuksen.


Ympäristöystävällinen vastaus, joka säästää yhteisöä: korkin käyttö pienentää tekemisen hiilijalanjälkeä.

Credit score To Proprietor

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Articles